Vergeet je niet je haar te beschermen tegen de zon?  UV straling en ook zout zorgt ervoor dat je haar uitdroogt en verkleurt

Je haar heeft na het zonnen, zwemmen en zoute invloeden dan ook extra voeding nodig. Zo onttrekt zout het vocht uit je haar en zorgt chloor ervoor dat het natuurlijk talg van je hoofhuid verdwijnt.

Wil je je haar extra beschermen en verzorgen in de zomerperiode? Kijk eens bij de Solar Sublime serie van L'Oréal Expert:

  • L'Oréal Solar Sublime Masker: een verzorgend haarmasker voor na het zonnen. Verzorgt en herstelt je haar tot in de kern. En het resutaat? Zacht, glanzend en ook nog eens luchtig haar.
  • L'Oréal Solar Sublime Shampoo: ook deze shampoo gebruik je na het zonnen. Het verwijdert niet alleen de zoutresten uit je haar, het herstelt bovendien de oppervlakte en schubbenlaag van je haar. En het resultaat? Zacht, glanzend en luchtig haar.
  • L'Oréal Solar Sublime Spray: Beschermende spray voor in de zon. Spray tijdens het zonnen. Je haar wordt dan beschermd tegen schadelijk UV straling en hydrateert ook nog eens. 
Al deze producten zijn verrijkt met Aloë Vera.

Wil je meer weten over deze producten van L'Oréal? Kom gerust langs in onze winkel. Wij vertellen graag hoe je je haar het beste kunt beschermen tegen de zon.

Toch op zoek naar een ander product om je haar te beschermen tegen de zon? Bekijk dan ons complete assortiment aan UV-verzorgingproducten.