Geavanceerd zoeken

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Telefoon: +31 (0)413-292038
  • Gratis bezorgen boven de € 50,-
  • Achteraf betalen is mogelijkDummy description
  • Actief sinds 1982

Voorwaarden

Bij aankoop van de producten heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zonder opgaaf van redenen te retourneren. Binnen een periode van 14 dagen, de zgn. ‘zichttermijn’, kunt u uw retour aanmelden. De zichttermijn gaat in op de eerste dag na ontvangst van de bestelling. Tijdens deze 'zichttermijn' dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken (met uitzondering van vloeibare producten) voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te zitten en nog verkoopbaar te zijn. Cosmeticaproducten dienen ongeopend en verzegeld te blijven.

Tijdens de zichttermijn heeft u de mogelijkheid een retourzending aan te melden. Na het verstrijken van de zichttermijn heeft u opnieuw 14 dagen de tijd om uw bestelling daadwerkelijk te retourneren. Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren.

Indien u niet aan bovenstaande eisen voldoet, dan dient u contact op te nemen met DC Haircosmetics (0413-292038) om de mogelijkheden tot retourzending te bespreken.

Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroepering ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening. De verzendkosten voor het opsturen van het product en de kosten voor de heenzending worden niet vergoed.

Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is neem dan ook contact op met DC Haircosmetics; wellicht dat wij u op een andere wijze van dienst kunnen zijn.

Voldoet u wel aan bovengenoemde vereisten dan kunt u een retournummer opvragen via info@dchaircosmetics.com. U ontvang dan het retournummer die u mee dient te sturen naar onderstaand adres:

DC Haircosmetics
Retselseweg 8,
5473 HC Heeswijk-Dinther 

Het is niet mogelijk om een webshopaankoop te ruilen. Wel kunt u het artikel kosteloos retour sturen conform de beschreven procedure.

DChaircosmetics.nl is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10:00 uur t/m 19.00 uur.

Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. DChaircosmetics.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig!