Geavanceerd zoeken

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Telefoon: +31 (0)413-292038
  • Gratis bezorgen boven de € 50,-
  • Achteraf betalen is mogelijkDummy description
  • Actief sinds 1982

Bestellingen binnen Nederland.

Artikelen die je op een werkdag voor 15.00 uur bestelt worden binnen maximaal twee werkdagen thuis bezorgd. Indien je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag bestelt wordt de bestelling op dinsdag afgeleverd. De verzendkosten bedragen € 5,95 per verzending.

Verzendkosten voor bestellingen boven de € 50,- zijn GRATIS
Blijft je bestelling onder de € 50,- dan zijn de bezorgkosten slechts € 5,95 binnen Nederland.
De bezorgkosten buiten Nederland (Europa) bedragen € 14,00 en buiten Europa € 22,00.


Leveringuitleg

Het artikel zal normaal gesproken binnen maximaal twee werkdagen na betaling binnen moeten zijn, maar ook wij zijn afhankelijk van de bezorgdienst. Wij garanderen in ieder geval dat je bestelling nog dezelfde werkdag hier de deur uit gaat. In een enkel geval heeft de post wel eens vertraging en kan het mogelijk enkele dagen duren voordat je bestelling binnen is.

Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan in de bezorging. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een 06-nummer. 

Voor en bij aflevering van uw bestelling ontvangt u de relevante leverinformatie, zoals het bezoekadres waar u met eventuele klachten terecht kunt, de voorwaarden inzake het herroepingsrecht en de informatie over bestaande service na aankoop en garanties.  


PostNL

De artikelen die u heeft besteld, worden in de meeste gevallen met PostNL (voorheen TNT pakketservice) bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

PostNL hanteert een aantal bezorgtijden: bestellingen worden van maandag t/m vrijdag overdag aangeboden; dinsdag- en donderdagavond en zaterdagochtend.

Indien u niet thuis bent zal PostNL het pakketje bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de postbode bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde afhaalkantoor afgegeven. Daar kunt u de bestelling nog tot 21 dagen na ontvangst van dit briefje afhalen. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pakketje, kunt u de Klantenservice van PostNL bellen op telefoonnummer: 0900-0570.


Contact

Geeft de informatie hierboven geen antwoord op uw vragen? Stuur dan uw vraag naar info@dchaircosmetics.com