Achteraf betalen mogelijk Voor 17.00 besteld, vandaag verzonden

Bezorgen

Onze zendingen worden bezorgd door INTRAPOST. Intrapost kiest voor een passende vervoerder voor jouw pakket en adres. Dit kan zijn: DHL, GLS, PostNL, DPD of Fietskoerier. Was je onverhoopt niet thuis bij levering? Meestal wordt geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Via je mail blijf je op de hoogte waar je pakket zich bevindt. Als het niet gelukt is de zending bij de buren af te geven dan wordt deze bij een Service Point bezorgd.

Artikelen die je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt worden dezelfde dag verzonden. Indien je op vrijdag na 16.00 uur of in het weekend bestelt dan wordt de bestelling op maandag verzonden.

Ja. De verzend/verpakkosten bedragen €4,95 per bestelling in Nederland. Bij een bestelling van €40,- of meer zijn de verzend/verpakkosten €2,95.
De bezorgkosten buiten Nederland (Europa) bedragen €14,- en buiten Europa vanaf €49,95.

Ja, de zendingen zijn eenvoudig te volgen via track- en trace. Deze ontvang je na bestellen per mail.

Ja, de bezorgkosten buiten Nederland (Europa) bedragen €14,- en buiten Europa €49,95.

Ja, dat kan. Dit kun je eenvoudig aangeven in stap 5 van het afrekenproces.

Ja, dat kan. Echter je kunt dan niet betalen met Riverty of Creditcard. Het Factuur- en afleveradres moeten hetzelfde zijn. Zodra het pakket klaar ligt wordt je geïnformeerd.

Als je zelf een bezorgdag wilt kiezen neem dan, direct na het plaatsen van de bestelling contact met ons op. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de zending later wordt verstuurd.

Neem contact op met onze klantenservice.

Neem contact op met onze klantenservice. Ze zoeken naar een gepaste oplossing!

Artikelen die je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt worden dezelfde dag verzonden. Indien je op vrijdag na 16.00 besteld of in het weekend, dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

De bestelde artikelen worden door Intrapost bezorgd en zijn makkelijk te volgen via track- en trace.