• DC Hair en Body Shampoo for Men 200 ml: Voor je haar? Voor je baard? Voor je lijf? Kijk dan eens bij deze DC body shampoo. Een goede shampoo voor mannen reinigt niet alleen het haar, ook je baard en body worden lekker schoon en zacht. Met munt als belangrijk ingrediënt. Dit zorgt niet alleen voor verkoeling van je huid, het heeft ook een verkwikkende en anti-bacteriële werking. Samen met de eucalyptus een krachtige formule voor stevig en glanzend haar en een zachte huid.
  • DC Men Haarwater/Haarlotion 500 ml: een ouderwetse verwennerij voor mannen. Met verfrissende menthol en circa 65% alcohol. Houdt de haarwortel gezond en heeft bovendien een verfrissende werking. En wist je dat het ook nog eens de spanning op je hoofd en je nek verlicht?
  • DC Men Pommade 150 ml: “a pommade a day takes the Frizz away”. Pommade is razend populair. Het geeft je haar niet alleen een mooiere glans, het houdt je haar ook langer in model. Bovendien droogt je hoofdhuid niet uit. Het ideale stylings middel dus! Deze sterke pommade heeft een hold 4. Geschikt voor elk haartype. En je baard of snor? Ook deze kun je stylen met deze populaire pommade.

Benieuwd naar deze DC Mannenlijn? Onze DC Private Label collectie staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk onze producten online of kom langs in onze DC winkel. De koffie staat klaar en wij vertellen je er graag meer over.