Daar is hij dan eindelijk! Bloed, zweet en tranen, maar wat zijn we trots op onze nieuwe site. Er moeten natuurlijk nog wel wat dingen in gebeuren en daar zijn we nu dan ook nog druk mee. Elke keer als je de site bezoekt zul je meer zien en dat is en blijft de bedoeling. We willen jullie op de hoogte houden van haartrends, haarmode en nieuwe haarproducten. Met dat laatste zijn we enorm druk geweest!

Buiten de nieuwe webshop met nog meer vindbaarheid, nog meer artikelen en nog meer productinformatie, zijn we bezig geweest met veel nieuwe DC producten. Denk hierbij aan een geweldige No Yellow shampoo, die nu al niet meer weg te denken is uit de DC serie. Ook hebben we een heerlijke stevige Styling Jam die niet stoffig is en in elke heren toilettas niet mag ontbreken. Verder hebben we ook 2 soorten matte producten binnen de DC Styling serie, te weten; DC Styling paste en DC Matte Clay. Deze 2 broers hebben dezelfde eigenschappen. Allebei een matte stevige pasta/klei die de hele dag te vormen zijn en geen resten achterlaat in het haar. De Matte Clay is alleen stugger en steviger voor een nog langere hold dan de Styling Paste.

Al met al een hele drukke, maar hele leuke periode geweest met een heel dankbaar eindresultaat. We zijn dan ook erg trots dat jullie de nieuwe producten zo goed ontvangen en we gaan dan ook zeker door met het ontwikkelen van nieuwe producten, zoals jullie dat van ons gewend zijn.

We wensen jullie veel (shop)plezier op onze nieuwe site en snuffel gerust rond. We zijn nog beter bereikbaar nu je ook met ons kunt appen, dus heb je vragen of kun je iets niet vinden, dan zijn we maar een app-je weg. Ook kun je in de kalender alle trainingen, shows, look & learns en demo’s vinden zodat je nog meer op de hoogte kunt blijven van alle trends.