Achteraf betalen mogelijk Voor 17.00 besteld, vandaag verzonden

Hair Dress - Memory Hair - 45cm-Chicago

€ 89,00 € 73,55

Hairdress 40cm

De Hairdress van Balmain Hair is een prachtige haarstuk is gemaakt van 100% Memory Hair en heeft een lengte van 45cm. De Hairdress is makkelijk aan te brengen en heeft een perfecte integratie, dit komt door de Soft Blend Edge. 

De Hair Dress Memory®Hair 45 cm is beschikbaar in 14 multitonal kleuren

Beschikbaarheid: Op voorraad
Artikelcode
BH-8718969478410

Hair Dress Memory Hair 45cm Chicago

Haar extensions met ringetjes, bondjes, tape of clip applicatie kunnen het natuurlijke haar beschadigen. De Hair Dress biedt daarentegen een risico vrije applicatie die direct volume en lengte creëert zonder het natuurlijke haar te beschadigen. De draad wordt tussen de top en basislaag van het haar geplaatst waardoor de Hair Dress perfect op zijn plaats blijft zitten en niet uit het haar kan glijden. De gekartelde rand van de Soft Blend Edge maakt het mogelijk om de extension extra dicht bij de hoofdhuid te plaatsen en zorgt ervoor dat de Hair Dress perfect blendt in het natuurlijke haar.

De Hair Dress Memory®Hair 45 cm is beschikbaar in 14 multitonal kleuren Omdat het natuurlijke haar zich aanpast aan elk seizoen: het wordt lichter in de zomer en donkerder in de winter, is Hair Dress ontwikkeld met een "Sunrise" en "Sunset" zijde. De Sunrise zijde heeft een lichte kleurnuance en de Sunset zijde bevat een donkerdere kleurnuance om zo het hele jaar door perfect te blenden in het natuurlijke haar. 

Gebruik: 

Maak een sectie rondom de kruin, ongeveer 10 cm vanaf de haarlijn. Zet de sectie vast met een clip. Plaats de transparante draad op de scheiding van de sectie. Laat de sectie los en kam het natuurlijke haar over de transparante draad voor een onzichtbare integratie. Voor extra grip, bevestig de bijgeleverde clips aan de Hair Dress. Plaats vervolgens de Hair Dress zoals hierboven beschreven. Bevestig de clips in het natuurlijke haar wanneer de Hair Dress op zijn plaats zit.

Meer informatie
Merk Balmain Hair
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hair Dress - Memory Hair - 45cm-Chicago
Uw waardering